Nyhedsbrev

FORRETNINGSKONCEPT  FOR UNICOMPUTER.

Mobilplus

med internetshop Unicomputer.dk er din garanti for ”Godt køb”, hvor Diplom allerede i 1997 blev tildelt Unicomputer af PC WORLD, ligesom Computerworld har fremsat rosende omtale af vore produkter (se Google unicomputer.dk).

Smartphones der markedsføres under navnet Mobilplus er udvalgte kvalitetsprodukter, hvor begrebet ”Value for Money” til fulde kommer til sin ret, og giver dig Danmarks bedste køb.

Vor filosofi

At der er et stort marked for ”high end” smartphones, der i design og kvalitets komponenter er i samme klasse som andre mærker uden extrem hurtighed, har vist sig at være korrekt.

Vi oplever et stadigt stigende salg af vore smartphones til priser, der er under 1/3 del af prisen for en mærke vare, men opfylder samme behov.

 Vi har kunder der køber 1 stk., og derefter begejstret vender tilbage, hvor de køber 10 – 15 stk. til venner og bekendte.

 Der vil være Mobilplus produkter i flere prisklasser, men fælles for alle produkter er den store prisforskel, mellem Mobilplus produkter og sammenlignelige trendy mærkevarer, hvor Mobilplus produkter kan erhverves for mindre end 1/3 del pris af sammenlignelige mærkevarer.

 Ønsker du et produkt sammenlignelig med de bedste, men til en pris du kan betale, så er et ”Mobilplus” produkt lige noget for dig.

 Vi har til dato kun fået gode reaktioner fra kunder der har købt et ”Mobilplus” produkt, og mange har anbefalet produktet til deres venner.

 Produkterne der kommer direkte fra producent til os, og derefter direkte til dig er lagervarer, og kan leveres fra dag til dag. Med nye leverancer til os hver anden uge er du altid sikker på, at få leveret den sidste version og nyeste firmware.

Som kunde hos os, sikrer vi dig support i hele garantiperioden. De oplyste priser er inklusive levering.

 Mobilplus

Unicomputer ApS

CVR 14245103


PayPal