Nyhedsbrev

FORRETNINGSKONCEPT  FOR UNICOMPUTER.

Med baggrund i aftaler med nogle af verdens største fordelingscentraler for alskens mærkevare elektronik, er der ved at fjerne unødvendige led tilvejebragt mulighed for at skabe en helt unik pris standard indenfor branchen.

Med leverandørens enestående formåen til hurtig effektuering af ordrer, har det været muligt at indføre ”just in time” leverancer, hvilket indebærer at ved mængder over få stykker, vil der være tale om ”bestillingsordrer”, som kan effektueres indenfor 8- max. 14 dage.

Dette indebærer, at unicomputer ikke behøver at være lagerførende i stor stil, af de mange produkter som fordelingscentralen lagerfører for salg til hele verden. Det betyder endvidere, at unicomputer i den hurtige omskiftelige elektroniske verden ikke brænder inde med utidsvarende produkter.

Unicomputer henvender sig til sin tidligere kundekreds skoler, kommuner, institutioner, og firmaer. Gennem sin internetbutik, får private også muligheden for at købe mærkevare produkter til priser, der ligger langt under priser, som af elektronik giganter markedsføres som Danmarks billigste priser.

Så unicomputer har et godt tilbud til dig! Ikke blot på søndag, men hver eneste dag i døgnets 24 timer.

Velkommen til unicomputer


PayPal